Huis van de Wijk de Meeuw activiteiten

Het Huis van de Wijk de Meeuw heeft een divers aanbod aan activiteiten. Wij bieden een ontmoetingsplek voor mensen met een behoefte of hulpvraag, maar ook een breed aanbod van activiteiten die voor iedereen toegankelijk zijn. Van sportles tot creatieve activiteiten en workshops. Onderaan vindt u het actuele programma van de Meeuw. Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met de Meeuw via de contactpagina op deze website.

Loop ook gewoon een keertje gezellig binnen voor een kopje thee of koffie en kom kijken naar onze expositiewand, daar hang om de paar maanden nieuwe kunst of ‘GEWOON IETS MOOIS’:
Aan alle vaste vrijwilligers en medewerkers van de Meeuw hebben wij voor Kerst gevraagd ‘iets moois/ dierbaars’ van thuis mee te nemen tbv een tentoonstelling op de grote wand in de koffiekamer van de Meeuw.
Dat leverde een aantal fraaie voorwerpen op: zo zijn er zelf getekende en geschilderde kunstwerkjes te zien; foto’s en handwerkjes, maar ook hand bewerkte kommen voor de bereiding van koffie en zelfs een paar oorbellen. De persoonlijke en veelal ontroerende verhalen achter al dit moois werden opgehaald. Een verslag van deze verhalen zijn onder de kunstwerken gehangen, zodat iedereen deelgenoot kan zijn van het moois van de ander.

Activiteitenoverzicht Overzicht van 16 augustus t/m 22 augustus

Huis van de Wijk de Meeuw activiteiten  Overzicht van 16 augustus t/m 22 augustus

WOENSDAG, 17 AUGUSTUS

Organisator
Informatie

Jongerenwerk in school training

12:00 - 16:00 uur
Limburg, Mw. S.D.()

DONDERDAG, 18 AUGUSTUS

Afscheid Sandra van der Sluis

16:00 - 19:00 uur
Houts, Mw. S.A.van()
Het is een borrel. Dus zouden jullie wijn en bier ook kunnen leveren?