Afscheid coördinator Susan -Huis van de Wijk de Evenaar

1 september 2018 - door Huis van De Wijk Evenaar

Afscheid coördinator Susan -Huis van de Wijk de Evenaar

Op woensdag 29 aug. heeft Susan Meijerink afscheid genomen van de Evenaar. Zij gaat per september een nieuwe baan starten bij !WOON en gaat zich inzetten voor ontwikkelwijken. Amsterdam moet in de toekomst van het aardgas af en met die energietransitie gaat Susan zich bezig houden. Ze blijft voorlopig nog even in Noord en zal veel te vinden zijn in de Molenwijk.

 

Susan heeft zich 1,5 jaar ingezet voor de programmering van de Evenaar. Ze heeft bijgedragen aan het verbeteren van het sociaal, werk en leefklimaat van de Evenaar ; met haar hulp zijn welzijn en zorg activiteiten meer aan elkaar verbonden en kregen vrijwilligers een stukje ondersteuning en erkenning voor het belangrijke werk dat zij doen voor de buurt.  Susan wil iedereen van harte danken voor de fijne samenwerking en hoopt in de toekomst af en toe gebruik te kunnen maken van de Evenaar als flexwerkplek.

 

 

Van de Webmaster.

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →