Behoeftepeiling boodschappenhulp: 15 september

8 september 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Behoeftepeiling boodschappenhulp: 15 september
Voor een aantal bewoners van het Hogeland is de verhuizing van de PLUS-supermarkt geen vooruitgang. Er zijn mensen voor wie de nieuwe PLUS te ver is.

Het jongerenwerk (DOCK) van Satirius wil op korte termijn inspringen op deze situatie door met jongeren de boodschappen te doen voor mensen die niet meer in staat zijn om zelf naar de PLUS te gaan.

Heb je interesse? Kom dan op 15 september om 15:00 uur naar de Klinkerweg 75 (het gebouw naast het Anker op De Werf). Dan wordt de behoefte gepeild en uitgelegd hoe het in zijn werk zal gaan.

Kijk hiervoor ook op de buurtsite http://hethogeland.amsterdam

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →