Bezoek natuurgebied Ilperveld in Landsmeer

25 augustus 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Voor water en natuur liefhebbers, brengen wij het volgende onder uw aandacht. Wilt u een bijzondere natuurervaring opdoen, dat kan op verschillende manier, per boot, of met de kano. Verder vaart er elke zondagmiddag om 13.30 uur een excursieboot met gids en schipper uit. Zij brengen u naar de de bijzondere plekjes van dit fraaie open natuurgebied.
Op de Evenaar liggen folders waarin alle informatie staat die
u verteld wat u moet doen om zo’n ultieme dag te beleven.
Speciaal voor de jarige kinderen tussen (6-12 jaar) is er een
piratentocht met een echte piraat en natuurlijk moet er een schat
worden gezocht. Super leuk als kinderfeestje natuurlijk!

Wilt u het gebied verkennen met een enthousiaste gids, dan kan dat bij Jan Kees van Bennekom. Hij is te bereiken via jankeesvanbennekom@hotmail.com of 06-51092752

Verder kunt u meer informatie vinden op:
www.ilperveld.nl
www.gaatumee.nl

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →