Computerhulp en technische ondersteuning in de Evenaar

26 april 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Heeft u een probleem met uw pc, iPad, laptop, mobile telefoon of wilt u wat vragen of u wilt graag wat uitgelegd hebben. Kom naar de technische ondersteuning van hardware en ontmoet Bara Lo.

Bara Lo kan u helpen en ondersteunen bij uw digitale problemen op software en hardware niveau.

Bara Lo is elke donderdag aanwezig in de Evenaar van 14.00 uur tot 13.00 uur.

Waar moet u om denken, zorg dat u eventuele inlog codes van de hardware en telefoon mee neemt. In geval dat er software moet worden geïnstalleerd is het handig als u de software en licentie van die software meeneemt wand dan kunt u sneller geholpen worden en met een goed gevoel weer naar huis. Indien u hardware wilt laten in bouwen bv. als een geluidskaart, videokaart en dergelijke meenemen of zelf aankopen u hierover

ook eerst advies inwinnen bij de reparateur Bara

De kosten van reparatie zijn gratis, evt. onderdelen zijn natuurlijk voor eigen rekening.

Bara is ook telefonische bereikbaar op nummer: 06-8551798

Huis van de Wijk de Evenaar is bereikbaar op de kometensingel 189

1033 BE Amsterdam.

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →