Doneer je oude kaarsen en/of een inspirerend verhaal voor Nieuw Licht

5 februari 2019 - door Huis van de Wijk Waterlandplein

Samen met het Over het IJ Festival organiseren Wijkmakers Sanne de Wit en Yasser Ballemans Nieuw Licht. Hiervoor zijn zij op zoek naar oude kaarsen en inspirerende verhalen.

Jouw hulp is nodig!

Oude kaarsen inleveren voor de samensmelt-actie
De oude kaarsen gaan ze gebruiken voor de samensmelt-actie op zaterdag 23 februari tussen 12:00 en 17:00 uur. De kaarsen kan je inleveren bij het Huis van de Wijk, maar mag je natuurlijk ook meenemen op de dag zelf. Samen gaan we een grote nieuwe kaars maken die het Huis van de Wijk zal gaan gebruiken om aan te steken bij bijzondere evenementen.

Inspirerende verhalen delen
Daarnaast verzamelen Sanne en Yasser inspirerende verhalen. Theatermaker Sanne de Wit verzamelt de verhalen, om ze met elkaar te delen op 23 februari in de Vuurtent. Heb jij een verhaal dat je wilt delen? Maak dan een afspraak met Sanne via sanne.dewit@overhetij.nl. Of loop op woensdagochtenden (t/m 20 februari) langs bij het Huis van de Wijk.

Sanne en Yasser nodigen je van harte voor Nieuw Licht. Kom je ook?

www.yasserballemans.nl 
www.overhetij.nl

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →