Foto-expositie van Hugo Rompa, te zien vanaf 14 februari

8 februari 2020 - door Barbara Hattmannsdorfer

Hugo vertelt: ‘Op 17 januari maakte ik meer dan 40 portretten in de Meeuw, van bezoekers, vijwilligers en mensen van de dagbesteding. Op 14 februari ga ik al die portretten ophangen aan de expositiewand in de Meeuw.
Zonder ieders hulp en de bereidheid voor mij te poseren was dat allemaal niet gelukt. Speciale dank aan alle fotomodellen!
Als je er om wat voor reden dan ook bezwaar tegen hebt dat jouw portret er komt te hangen, dan kun je dat via de mail laten weten. Ook als je er bezwaar tegen hebt dat ik jouw portret op mijn website plaats of gebruik voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor de expositie.
Overigens krijgt iedereen zijn of haar eigen portret na de expositie cadeau.’
Hugo Rompa info@hugorompa.nl www.hugorompa.nl

 

Coronavirus: Lees hier de actuele maatregelen van DOCK

De ontwikkelingen preventie Coronavirus gaan in Nederland razendsnel. Maatregelen worden aangescherpt. DOCK houdt de wijkcentra en Huizen van de Wijk open voor 1-op-1 gesprekken en hulpverlening. Er vinden géén groepsbijeenkomsten …
Lees meer →

Ester Winkelhuis gaat nieuwe uitdaging aan

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest als locatiehoofd van de Meeuw vliegt Ester verder… Bedankt voor de goede samenwerking en heel veel succes met de nieuwe uitdaging! We zullen …
Lees meer →

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →