KINDERMIDDAG in de EVENAAR

20 oktober 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Afgelopen woensdag 18 oktober was het weer beren druk in de Evenaar. Deze keer leerden kinderen figuren snijden uit pompoenen.

Kinderen in de leeftijd tussen 4 en 12 jaar zijn van harte welkom in onze gezellige huiskamer van de Evenaar vanaf 14.00 uur tot 16.30 uur alwaar er onder deskundige begeleiding van Angela v. Looy leren omgaan met allerlei: zoals Cup Cakes bakken, kleien enz. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden bij Angela v. Looy. via facebook of via haar mobiele nummer. Angela is te bereiken op zondag’s tussen 20.30 – 21.00 uur op nr. 06-84210940. Zo is er a.s. woensdagmiddag 25 oktober pannenkoeken bakken middag. De kosten zijn voor mensen met een stadspas gratis – zonder stadspas € 2,= per kind. Bij grote activiteiten kan om een extra bijdrage worden gevraagd. Kom gezellig knutselen in De Evenaar.

 

 

 

 

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →

Samen is Leuker

Samen is Leuker! Wil je graag met iemand knutselen, een terrasje pakken, dansen, wandelen, fietsen, bridgen, hond uitlaten, naar de film of museum, maar weet je niet met wie? Tijdens …
Lees meer →

Knutselclub voor kids op maandag

Hou je van knutselen? Maak dan kennis met deze speciale knutselclub voor kids van 6 t/m 10 jaar! Hier zijn ze namelijk niet alleen creatief, maar ook nog milieu bewust …
Lees meer →