Laat je zien, laat je horen!

24 mei 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Laat je zien, laat je horen! Elke week op woensdagmiddag van 15:45-17:15 uur kan je bij ons kunst en muziek maken. Bij de twee juffen van de Muziekschool Amsterdam Noord en Noordjes Kinderkunst leer je daar van alles over. Het is een cursus en de laatste les is een presentatie op woensdagmiddag 5 juli. Lijkt het je leuk om mee te doen? Meld je dan aan voor een proefles met een mailtje aan info@laatjezienlaatjehoren.nl of schrijf je in www.laatjezienlaatjehoren.nl. Merel Nip Projectmedewerker ‘Laat je zien, Laat je horen’ T: 06 11427752 M: info@laatjezienlaatjehoren.nl en noord@merelnip.nl W:www.laatjezienlaatjehoren.nl F: www.facebook.com/laatjezienlaatjehoren Een samenwerking van DAT!school, Muziekschool Amsterdam NoordNoordje en Stichting Wijsneus. Mede mogelijk gemaakt door het Jongerencultuurfonds en de gemeente Amsterdam.

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →