Meedenken over het programma van het Huis van de Wijk de Evenaar?

19 mei 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Meedenken over het programma van het Huis van de Wijk de Evenaar? Buurtbewoners met goede ideeën voor de programmering van de Evenaar zijn woensdag ochtend 31 Mei om 11.30 uur uitgenodigd om aan te sluiten bij de eerste bijeenkomst van de programmeringsraad. Voor deze werkgroepleden is het een uitdaging om de programma inhoud zo goed mogelijk te laten aansluiten op de wensen van de buurtbewoners. Daarnaast is het een streven om het programma aan te passen aan veel verschillende doelgroepen. Wat kan er beter en welke buurtbewoners bereiken we nu niet voldoende? Heb je ideeen hierover, sluit je dan aan en geef je op via evenaar@dock.nl Laat in de mail weten waarom jou inbreng bij de programmeringsraad een meerwaarde zal hebben.

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →