Stoppen met roken

22 juni 2018 - door Huis van De Wijk Evenaar

Beste collega’s

Met blijdschap en vreugde wil ik jullie mededelen dat de trainingen stoppen met roken zeer succesvol zijn verlopen.

Van de laatste training is 60% van de deelnemers gestopt met roken…., van de anderen die niet gestopt zijn, heb ik veel vertrouwen zij “op zijn tijd” ook gaan stoppen met roken.

Een zeer succesvol resultaat wetend dat roken “de moeder van de verslavingen is”, zeer knap van de deelnemers.

Half juli 2018 start ik weer een training stoppen met roken (met vervolgtrainingen).

Ik nodig jullie uit om cliënten die actief roken aan te moedigen om deel te nemen aan deze training. Zo kunnen wij (als organisatie) ook een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze cliëntengroepen.

Hier de flyer over de training. Jullie kunnen cliënten die graag deel willen nemen aan deze training naar mij verwijzen.

Heel veel succes met de aanmeldingen ………..

 

 

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →

Samen is Leuker

Samen is Leuker! Wil je graag met iemand knutselen, een terrasje pakken, dansen, wandelen, fietsen, bridgen, hond uitlaten, naar de film of museum, maar weet je niet met wie? Tijdens …
Lees meer →

Knutselclub voor kids op maandag

Hou je van knutselen? Maak dan kennis met deze speciale knutselclub voor kids van 6 t/m 10 jaar! Hier zijn ze namelijk niet alleen creatief, maar ook nog milieu bewust …
Lees meer →