Stoppen met roken

22 juni 2018 - door Huis van De Wijk Evenaar

Beste collega’s

Met blijdschap en vreugde wil ik jullie mededelen dat de trainingen stoppen met roken zeer succesvol zijn verlopen.

Van de laatste training is 60% van de deelnemers gestopt met roken…., van de anderen die niet gestopt zijn, heb ik veel vertrouwen zij “op zijn tijd” ook gaan stoppen met roken.

Een zeer succesvol resultaat wetend dat roken “de moeder van de verslavingen is”, zeer knap van de deelnemers.

Half juli 2018 start ik weer een training stoppen met roken (met vervolgtrainingen).

Ik nodig jullie uit om cliënten die actief roken aan te moedigen om deel te nemen aan deze training. Zo kunnen wij (als organisatie) ook een bijdrage leveren aan de gezondheid van onze cliëntengroepen.

Hier de flyer over de training. Jullie kunnen cliënten die graag deel willen nemen aan deze training naar mij verwijzen.

Heel veel succes met de aanmeldingen ………..

 

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →