Tijdelijk geen inloopspreekuur !WOON in de Evenaar.

1 september 2018 - door Huis van De Wijk Evenaar

Tijdelijk geen inloopspreekuur !WOON in de Evenaar.

Hulp nodig bij het zoeken naar een woning via woningnet? De !WOON- wijkteams in Amsterdam adviseren bewoners over en helpen met oplossen van problemen rond huren, onderhoud, renovatie,Verenigingen van Eigenaren, energie, woningzoeken, prettig wonen voor ouderen en andere woning en woonomgeving gerelateerde zaken.

Door een tekort aan vrijwilligers gaat het woningnet spreekuur (donderdagmiddag) van locatie Huis van de Wijk de Evenaar echter tijdelijk nietdoor. Er wordt druk gezocht naar versterking.

De woningnetspreekuren die wel gewoon doorgaan zijn:

Maandag van 10.00 tot 12.00 uur op het kantoor van !WOON (J. Drijverweg 5)

Woensdag van 10.00 tot 11.00 uur in Huis van de Wijk De Banne (Bezaanjachtplein 243-247)

Donderdag van 16.00 tot 17.00 uur op het kantoor van !WOON (J. Drijverweg 5).

Dank!!

Met vriendelijke groet,

Webmaster

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →