Voetbalvereniging D.V.C. Buiksloot zoekt vrijwilliger(s)

29 september 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Geachte lezers,

Onze voetbalvereniging dvc Buiksloot, heeft een gebrek aan vrijwilligers. Nu kan ik me voorstellen dat er bij jullie regelmatig mensen komen, met hun ziel onder de arm. Is er een mogelijkheid om een vacature voor vrijwilligers bij de voetbalclub te plaatsen?? Het gaat bv om: 1) wedstrijdsecretariaat: weekend dag(delen) teams welkom heten, veld toewijzen etc (soort visite kaartje dus) 2) terreinmedewerker: schoonhouden van het terrein, evt doelen klaarzetten/opruimen ed Ik hoor graag een reactie over evt mogelijkheden, mvg Alida Reuvekamp.

Achternaam: reuvekamp
Postcode: 1034wx
Telefoonnr: 0623579447
E-mail: alidapad@xs4all.nl

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →