Wandeling van Noord naar Zuid

13 maart 2018 - door Huis van De Wijk Evenaar

Volgende week is weer de week van Zorg en Welzijn en worden de diverse instellingen uitgenodigd om bijzondere projecten te promoten. Wij gaan weer een levende Noord Zuidlijn vormen die wél op tijd werkzaam zal zijn. We starten om 13.30  bij Doras op het Hagedoornplein en eindigen rond 17.00  in Zuid met een maaltijd bij Buurzaam in de Lekstraat, locatie van Puur Zuid.

Vorig jaar hebben ongeveer 50 personen meegelopen en het was erg gezellig.

Daarom willen wij een ieder die houd van een wandeling vragen zich op te geven Het wordt een mooi parcours van ongeveer 6 km door de Amsterdamse binnenstad met een stop in de Stopera en een fotomoment in het Amstelhotel.

Deelnemers uit Zuid kunnen om 11:45 uur verzamelen bij PuurZuid, Lekstraat 13A. Om 12:00 uur reist de groep dan gezellig samen per OV naar Amsterdam Noord.

Het is belangrijk dat iedereen een OV chipkaart met saldo meeneemt want de deelnemers van Zuid nemen richting Noord het OV en de deelnemers uit Noord vice versa.

Deelnemers die mee willen eten na afloop moeten zich even opgeven.

Wil je meedoen? Of heb je een vraag?
Neem contact op met Els Annegarn (maatschappelijk werker)
Mobiel: 06 10 36 82 98
E-mail: e.annegarn@doras.nl

We hopen op een gigantische Noord Zuidlijn en een lentezonnetje!

 

flyer A5 Noord-Zuidlijn 2018

 

 

 

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →