Waterlandloop, zaterdag 9 september

6 september 2017 - door Huis van de Wijk Waterlandplein

Op zaterdag 9 september organiseert Friendship Sports Centre in samenwerking met gemeente Amsterdam, Ymere, Stadgenoot en Waterlandpleinbuurt de vierde editie van dé hardloopwedstrijd door Waterland.

De Waterlandloop start vanaf het Waterlandplein in Amsterdam Noord en gaat voor een groot deel door het natuurgebied Waterland.

Deze run is ideaal als voorbereiding op de Dam tot Damloop 2017. Geef je op via www.waterlandloop.nl.

Ook is er op deze dag de sport en gezondheidsmarkt. Hier vind je informatie over gezondheid, gezonde voeding en sportverenigingen in de buurt. Maar er zijn ook verschillende workshops, wedstrijden en demonstraties. Kom langs en ontdek welke sportactiviteiten je bij het Huis van de Wijk Waterlandplein kunt doen.

Huis van de Wijk Waterlandplein
Waterlandplein 302
1024 NB Amsterdam
T: 020 – 238 2970
Facebook: www.facebook.com/HuisvandeWijkWaterlandplein

 

 

 

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →