Wethouder Vliegenthart luistert naar de buurt.

14 juni 2017 - door Huis van De Wijk Evenaar

Wethouder Vliegenthart is in gesprek geweest met een vijftal actieve buurtbewoners. Hierbij zijn misstanden, opvallendheden en zorgen geuit over voorzieningen in de wijk, wonen, participatie en armoede. De wethouder heeft met dank aan deze buurtbewoners ook een indruk gekregen van bijzondere activiteiten zoals de wekelijkse buurtkeuken van Christine, de handwerkgroep van Annie, de beeldhouwende dames, de multiculturele vrouwengroep van Aartje, de mantelzorglunch waar Henny zich voor inzet, en bewonersinitiatieven onder begeleiding van Rob. Uiteraard kreeg de wethouder een rondleiding o.l.v. beheerder André en coördinator Susan.

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer →

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer →

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer →