Zomeragenda 2018 Huis van de Wijk de Banne

12 juli 2018 - door Terra Dakota Stein

De zomervakantie breekt aan!๐Ÿ„โ˜€

Van 21 juli tot en met 2 september hebben de scholen officieel vakantie. Het Huis van de Wijk de Banne heeft in die periode aangepaste openingstijden en programmering. Zo zijn wij dagelijks open van 09:00 tot 18:00 uur en hebben een aantal activiteiten een tijdelijke zomerstop.๐Ÿ–๐Ÿ•

Sommige activiteiten gaan gewoon door en er zullen speciale zomeractiviteiten plaatsvinden voor Kids. Blijf onze pagina daarom goed in de gaten houden voor updates๐Ÿ‘€๐Ÿ’ฅ ๐ŸŠ

Klik op linkย om onze Z O M E R agenda 2 0 1 8 te zien!

 

 

Cursus: Ik ontmoet mij

Deze cursus is speciaal voor (migranten) vrouwen met lichamelijke klachten zonder duidelijke oorzaak. Start 30 september in Huis van de Wijk Waterlandplein.
Lees meer โ†’

Cursus voor mantelzorgers

Donderdag 21 en 28 november en 5 december 2019 organiseert Doras de Cursus ‘Ik ben mantelzorger!’ bij Stichting Doras, wijklocatie Midden-Noord. Voor aanmelden of vragen kan je contact opnemen met Doras.
Lees meer โ†’

De Muzieksalon; ouderwets gezellige muziekclub voor ouderen

In De Muzieksalon, een initiatief van Het Danspaleis, ontmoet u elkaar in een gezellige huiskamersetting. Samen met andere buurtbewoners wordt er naar muziek geluisterd en gekletst.
Lees meer โ†’