Vrijwilliger worden?

Klik hier om je direct
als vrijwilliger aan te melden

In de Huizen van de wijk zijn heel veel mensen actief. Ook veel vrijwilligers. Wat vrijwilligers ondernemen hangt vooral af van hun talent of motivatie. Daar zijn we altijd naar op zoek!

Vrijwilligerswerk kan van alles zijn: helpen als gastvrouw/gastheer achter de bar, koken, chauffeuren voor licht-dementerenden, helpen de planten verzorgen, PR ondersteuning, posters en flyers ontwerpen, administratie, foto’s maken en ga zo maar door. Je kunt ook zelf een activiteit organiseren. Zo zijn er vrijwilligers actief met het geven van tekenles, computerles naailes, conversatieles en nog heel veel meer.

Vrijwilligerswerk is een manier om zinnig werk te doen, iets te betekenen voor een ander, je taal te verbeteren, jezelf verder te ontwikkelen, meer contacten te krijgen of om iets te doen met je talent. Wil jij actief worden als vrijwilliger? Loop bij één van de Huizen binnen of neem direct contact met ons op!

Het maakt niet uit wie je bent en of je veel of weinig tijd hebt. Iedereen die ook maar iets van vrijwilligerswerk wil doen is bij ons welkom. En weet je niet zo goed wat voor vrijwilligerswerk er bij jou past? Vraag het één van onze beheerders, zij kunnen je zeker verder helpen. Want talent heb je!

Je kunt ook verder kijken wat voor soort vrijwilligerswerk er te doen is in stadsdeel Noord. Hieronder kun je zoeken op de vacaturebank van Vrijwilliger Centrum Amsterdam: https://vacaturebank.vca.nu